Saison 1

10 épisodes

(7 h 30 min)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Épisodes

Modifier ma progression
Marerittet har så vidt begynt

S1 E1 Marerittet har så vidt begynt

For litt over fire år siden opplevde politimannen Viggo Lust alle foreldres verste mareritt, datteren hans, Christina ,forsvant sporløst. Store ressurser ble satt inn for å finne Christina. Som far og politimann var det en lidelse å se tiden gå uten resultater. Nå har verden raknet for Viggo. Hans overordnende gir ham en siste sjanse til å ta seg sammen, han teames opp med en ny etterforsker, Mari Friis. Spørsmålet er om Viggo klarer å la den gamle saken ligge eller om han vil fortsette å søke svar, og finne ut hva som skjedde med Christina.

Première diffusion : 24 février 2014

Likfunn i skogen

S1 E2 Likfunn i skogen

Viggo Lust drømmer om datteren sin, der hun blir forfulgt i skogen av en soldat. Samtidig blir et skamfert lik funnet i samme skog som Viggo drømte om og han kobler dette til Christina-saken. Kan Viggo ha funnet løsningen på datterens forsvinning? For litt over fire år siden opplevde politimannen Viggo Lust alle foreldres verste mareritt, datteren hans, Christina ,forsvant sporløst. Store ressurser ble satt inn for å finne Christina. Som far og politimann var det en lidelse å se tiden gå uten resultater. Nå har verden raknet for Viggo. Hans overordnende gir ham en siste sjanse til å ta seg sammen, han teames opp med en ny etterforsker, Mari Friis. Spørsmålet er om Viggo klarer å la den gamle saken ligge eller om han vil fortsette å søke svar, og finne ut hva som skjedde med Christina.

Première diffusion : 3 mars 2014

Drept på sykehjemmet

S1 E3 Drept på sykehjemmet

Viggo er irritert over drømmene som hjemsøker ham og som tydeligvis ikke har noe rot i virkeligheten. Så når en bekymret kvinne vil anmelde et mord, basert på en følelse, blir Viggo forbannet. Men da kvinnens antakelser viser seg å være riktige, må Viggo revurdere sin oppfattelse av drømmene sine

Première diffusion : 10 mars 2014

Tøff kjærlighet

S1 E4 Tøff kjærlighet

Mari innleder et samarbeid med Viggo i jakten på Christina og deres jakt bringer dem inn i et farlig miljø der Viggo havner i livsfare

Première diffusion : 17 mars 2014

Feil i etterforskningen

S1 E5 Feil i etterforskningen

Mari oppdager en feil i Viggos tidligere etterforskning og Viggo er overbevist om at han har funnet Christinas kidnapper.

Première diffusion : 24 mars 2014

Nytt spor i Christina-saken

S1 E6 Nytt spor i Christina-saken

Mari havner midt i et ran i en gullsmedforretning og når en av de ansatte senere blir funnet drept, er det tydelig at ranet ikke var tilfeldig. Men bevisene uteblir og snart må politiet samarbeide med en av ranerne for å løse saken.

Première diffusion : 31 mars 2014

Ung jente forsvinner

S1 E7 Ung jente forsvinner

Viggo fatter interesse for telefonen Sofie måtte ta, den dagen som Christina forsvant og Mari finner ut at det var Håvard, Sofies nye kjæreste, som ringte henne. Samtidig forsvinner en ung jente fra et kjøpesenter i Oslo og minnene rundt Christinas forsvinning skaper sterke emosjoner i politikorpset.

Première diffusion : 7 avril 2014

Utpressing

S1 E8 Utpressing

Et utpressingsbrev med krav om løsepenger dukker opp på politistasjonen, og Viggo er overbevist om at han har funnet den skyldige i Christina-saken

Première diffusion : 14 avril 2014

Nettet snører seg sammen

S1 E9 Nettet snører seg sammen

Viggo har nesten tatt livet av seg selv i jakten på Christina og i delirium frykter han at Håvard kan være i fare. Når Viggo viser seg å ha rett i sin mistanke, begynner spørsmålene rundt Viggo å dukke opp. Hvordan kunne han vite dette?

Première diffusion : 21 avril 2014

Løsningen

S1 E10 Løsningen

Première diffusion : 28 avril 2014