Saison 2

12 épisodes

(5 h)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Épisodes

Modifier ma progression
Blodsbröder

S2 E1 Blodsbröder

Ahlenius behöver någon som donerar blod åt honom, och när han inser att den enda tillgängliga blodgivaren är Hersby blir han inte lugnare. Men han blir lugnare när det visar sig att det egentligen är Hersby som behöver en blodtransfusion.

Première diffusion : 18 janvier 1997

En dag i ett liv

S2 E2 En dag i ett liv

Ett reportageteam befinner sig på Sjukans avdelning. Nader och dr. Söderberg står i centrum. När nyheten når fram till patienterna försöker de genast göra allt för att både synas och höras i bild.

Première diffusion : 25 janvier 1997

Höjdaren

S2 E3 Höjdaren

En välkänd politiker från Riksdagen blir inlagd på samma avdelning som Patrik, Hersby och Ahlenius. Hersby får starka tillsägelser från dr. Söderberg att han ska vakta sin tunga. Politikern som blir inlagd är nämligen Moderat.

Première diffusion : 1 février 1997

Ett opassande beteende

S2 E4 Ett opassande beteende

Nader blir uppvaktad av en nyinlagd kvinnlig patient. Han har tidigare under en fest med patienten utgett sig för att vara doktor, fast han i själva verket är sjuksköterska. När nyheten når fram till dr. Söderberg och de andra patienterna försöker de göra allt för att hjälpa honom.

Première diffusion : 8 février 1997

Det sitter häruppe

S2 E5 Det sitter häruppe

Hersby studerar till psykolog vilket inte uppskattas av de andra patienterna. Hersby iakttar nämligen de andra och ger de diagnoser på löpande band.

Première diffusion : 15 février 1997

Kul att komma fram

S2 E6 Kul att komma fram

Hersby och de andra patienterna försöker göra allt för att deras åsikter ska fram. De får tag i sjukans radio och hoppas att deras nattliga service ska bli bättre.

Première diffusion : 22 février 1997

Pappa Nisse

S2 E7 Pappa Nisse

Patrik vägrar tro Hersby när han säger att Patriks pappa ligger i rummet bredvid. Det visar sig att Hersby missuppfattatt det hela. Pappan som är inlagd är nämligen far till Ahlenius.

Première diffusion : 1 mars 1997

I lust och nöd

S2 E8 I lust och nöd

Patrik börjar bli orolig och hans tvekande är enormt inför bröllopet. Han ska nämligen gifta sig. Patrik försöker be de andra patienterna, till och med dr. Söderberg om hjälp.

Première diffusion : 15 mars 1997

Olyckan

S2 E9 Olyckan

En bilolycka sker utanför sjukshuset. Under avsnittets lopp inser man att samtliga patienter, dr. Söderberg och Nader är inblandade mer än vad man tror.

Première diffusion : 22 mars 1997

Som ett brev på posten

S2 E10 Som ett brev på posten

Ahlenius är ensam och avundsjuk på Patrik och Hersby som dagligen får brev från sina närmsta. Hersby får medlidande för Ahlenius och skriver därför ett brev till en av Sveriges främsta kärleksexperter. I samma veva svarar Ahlenius på en kontaktannons och dr. Söderberg pratar med sjukhusets kurator. Det blir ett förväxlingsdrama.

Première diffusion : 29 mars 1997

Kära dagbok

S2 E11 Kära dagbok

Det visar sig att Patrik har skrivit dagbok varje dag sedan han blev inlagd. Det uppskattas inte helt när Hersby, Ahlenius, dr. Söderbeg och Nader inser att de inte är särskilt omtyckta hos Patrik.

Première diffusion : 5 avril 1997

Återföreningen

S2 E12 Återföreningen

Patrik, Hersby och Ahlenius blir utskrivna. Då firar de med att återförenas samma kväll på stans finaste restaurang. Samtidigt vänsterprasslar dr. Söderberg och Nader har tagit med sig sin dejt - till samma restaurang.

Première diffusion : 12 avril 1997