Saison 4

10 épisodes

(3 h 20 min)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Saison 4

Saison 5

Saison 6

Saison 7

Saison 8

Saison 9

Saison 10

Saison 11

Saison 12

Épisodes

Modifier ma progression
Førsteinntrykk & viltkamera

S4 E1 Førsteinntrykk & viltkamera

Ferien har endelig begynt for Per Ivar og Eva, men utfordringene lar ikke vente på seg. Eva og pappa Oddvar tømmer utedassen på feil sted og må skjule sine spor. Per Ivar havner i dialekt-trøbbel og må late som han er fra Sørlandet. På hytta til Terje og Anki er det tid for rydding. Men noen andre bruker containeren uten lov og Terje går til innkjøp av et viltkamera for å avsløre synderen.

Première diffusion : 5 mars 2017

Grillhytte & tørre vitser

S4 E2 Grillhytte & tørre vitser

Per Ivar føler at ingen setter pris på humoren hans, men på en joggetur møter han endelig en som gjør det. Problemet er at hun er kjempesøt, nyskilt og klar for et eventyr med en morsom mann. Eva blir fortvilet da hun finner ut at foreldrene skal gi dem en laftet grillhytte i bryllupspresang. Hun legger en plan for å stoppe kjøpet, men broren Terje gjør det han kan for å sabotere planene hennes.

Première diffusion : 12 mars 2017

Tom for vin & ung kjærlighet

S4 E3 Tom for vin & ung kjærlighet

Eva (Janne Formoe) og Per Ivar (Trond Fausa Aurvåg) venter besøk av et snobbete vennepar og alt må være på stell. Da passer det veldig dårlig at Per Ivar har glemt å dra på polet. Jakten på noen gode flasker vin til den fjonge middagen får uante konsekvenser. Terje (Eivind Sander) oppdager at datteren er forelsket i avisbudet og stoler ikke på guttens intensjoner.

Première diffusion : 19 mars 2017

Kurvstol & dreieskive

S4 E4 Kurvstol & dreieskive

Per Ivar skal hente en kommode hos den lokale keramikeren og lar seg friste til å prøve dreieskiven hennes. Men velformannen er forelsket i henne, og helt ufrivillig havner Per Ivar i et trekantdrama med store konsekvenser. Det er tid for St. Hans og Terje planlegger å slenge mormors gamle og ubehagelige kurvstol på bålet. Men Eva har andre planer for den.

Première diffusion : 26 mars 2017

Intimgrenser & likes

S4 E5 Intimgrenser & likes

Per Ivar (Trond Fausa Aurvåg) og Eva (Janne Formoe) får besøk av et nordnorsk vennepar som elsker grovt snakk og er svært høylytte i senga. Tålmodigheten til Per Ivar settes på prøve, men planen han legger for å få en slutt på det gjør situasjonen bare enda verre. Terje (Eivind Sander) bestemmer seg for bli mer aktiv på sosiale medier. Men selvtilliten hans får en knekk da pappa Oddvar (John Nyutstumo) får mye mer likes på Facebook enn han.

Première diffusion : 2 avril 2017

Geita til Terje & bryggedans del 1

S4 E6 Geita til Terje & bryggedans del 1

Det skal arrangeres bryggefest og alle hjelper til. Evas (Janne Formoe) nyskilte ungdomskjæreste er på besøk og Per Ivar (Trond Fausa Aurvåg) blir fryktelig sjalu. Forsøket hans på å sette en stopper for flørtingen gjør situasjonen bare verre. Anki (Pia Tjelta) gleder seg til at hun og Terje (Eivind Sander) endelig skal ha tid til å dyrke hverandre og kjærligheten. Idyllen tar en brå slutt da Terje finner en en skadet geit på hyttetomta.

Première diffusion : 9 avril 2017

Vietnamesere & bryggedans del 2

S4 E7 Vietnamesere & bryggedans del 2

Til tross for at de andre storkoser seg på bryggedansen klarer ikke Per Ivar å gjøre det samme. Han er i ferd med å få nok av Evas flørting med ungdomskjæresten Henrik, og da det begynner å svirre rykter om klining koker det fullstendig over for Per Ivar. Anki gleder seg til kveldens fest, men Terje hater å danse og later som han har skadet beinet for å slippe unna. Men da to masete, vietnamesiske sportsfiskere dukker opp på tomta hans blir det vanskelig å ligge stille.

Première diffusion : 23 avril 2017

Gravskjending & arbeidspils

S4 E8 Gravskjending & arbeidspils

Terje og Eva bestemmer seg for å tømme brannslukkingsapparater i skogen slik de pleide da de var små, men oppdager for sent at de har ramponert graven til naboens hund. Uheldigvis har de blitt sett av en ni år gammel jente, og hun vil ha penger for å holde munn. Per Ivar feirer seg selv kraftig etter å ha overrrasket alle mannfolka med å gjøre en strålende jobb under dugnaden på parkeringsplassen. Neste morgen våkner han fyllesjuk med en følelse av at noe er fryktelig galt.

Première diffusion : 30 avril 2017

Superlim & veddemål

S4 E9 Superlim & veddemål

Eva (Janne Formoe) koser seg med en spennende krimbok og er livredd for at andre skal fortelle henne hvem som er morderen. Terje (Eivind Sander) insisterer på at han er kjempegod til å slappe av og inngår et veddemål med søsteren. Per Ivar (Trond Fausa Aurvåg) er irritert fordi Eva ikke har noe tro på at han kan fikse ting og spør svigerfar Oddvar (John Nyutstumo) istedet. Han bestemmer seg for å fikse listene selv, men da sønnen Martin bruker superlim istedet for trelim havner Per Ivar bokstavelig talt i klisteret.

Première diffusion : 14 mai 2017

Svensk vaskehjelp & tissepinne

S4 E10 Svensk vaskehjelp & tissepinne

Eva og Terje er møkk lei av å ha foreldrene der hele sommeren og gleden er stor da foreldrene forteller at de er i ferd med å kjøpe en leilighet i Spania. Samtidig finner Eva og Per Ivar ut at de venter et barn til, og gjør alt de kan for å holde det hemmelig for Oddvar og Ingrid til kjøpskontrakten er signert. Terje føler seg seksuelt trakassert av de to søte svenske vaskehjelpene han har leid inn, og det blir ikke bedre av at mamma Ingrid bare ler av det.

Première diffusion : 21 mai 2017