Saison 3

10 épisodes

(3 h 20 min)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Saison 4

Saison 5

Saison 6

Saison 7

Saison 8

Saison 9

Saison 10

Saison 11

Saison 12

Épisodes

Modifier ma progression
Launching & Cheez Doodles

S3 E1 Launching & Cheez Doodles

Per Ivar, a happy owner of his own cabin, gets a stroke in the bow when neighboring cottage is purchased by the parents of his wife Eva. With in-laws right across the hedge throughout the summer, the stage is set for new cottage-related complications. Terje gets his patience tested this summer, when his teenager daughter takes place in the cabin with him and his girlfriend Anki.

Première diffusion : 14 février 2016

Seilbrett & tannverk

S3 E2 Seilbrett & tannverk

Det er duket for konflikt da Terje skal lære å stå på seilbrett av ekskonas nye mann, «verdensmesteren» Kåre. Per Ivar har fryktelig tannpine under et besøk på hytta til Evas sjef og forsøker å dempe smerten med piller han finner på badet.

Première diffusion : 21 février 2016

Slektstreff & naturister

S3 E3 Slektstreff & naturister

Terje arrangerer slekstreff og gleder seg til å vise fetter Harald hvem som har klart seg best her i livet. Men det er ikke så lett når en gammel, surrete tante insisterer på at han er den avdøde Onkel Petter.

Première diffusion : 28 février 2016

Trillebår & grensesetting

S3 E4 Trillebår & grensesetting

Under hyttedugnaden blir Terjes rådyre trillebår stjålet og han har ikke tenkt å gi seg før den skyldige er funnet. Per Ivar kjører seg vill på en gressklippetraktor, og Eva ser seg mektig lei på at foreldrene dukker opp på hytta i tide og utide.

Première diffusion : 6 mars 2016

Grillkonge & kvistrydding

S3 E5 Grillkonge & kvistrydding

Per Ivar og Terje havner i en bitter krangel om hvorvidt et godt grillmåltid handler om talent eller utstyr. For å bevise at han har rett kjøper Terje en rådyr grill og inviterer til gourmetaften.

Première diffusion : 13 mars 2016

Ripe i lakken & hard på flaska

S3 E6 Ripe i lakken & hard på flaska

Eva og Anki låner den flotte båten til Terje og riper den opp. De lyver for Terje og sier de ble påkjørt, og vikler seg inn i enda større problemer. Per Ivar irriterer seg over at velformannen tror han drikker for mye og bestemmer seg for å sette skapet på plass.

Première diffusion : 20 mars 2016

Brudd & nærkjøp

S3 E7 Brudd & nærkjøp

Det er snart slutt på ferien og Per Ivar har endelig fått ordnet med litt romantisk egentid sammen med Eva. Uheldigvis sammenfaller det med svigerforeldrenes årlige samlivskrangel. Terje nekter av prinsipp å støtte nærkjøpet bare for å være grei, men så glemmer han å kjøpe ost til pizzakvelden.

Première diffusion : 3 avril 2016

Dekning & sviskeskred

S3 E8 Dekning & sviskeskred

Terje havner i krangel med naboen om hvor grensen mellom hyttene går. Da hjelper det ikke at han har kraftig forstoppelse og har fulgt morens råd om å storspise svisker. På en joggetur i skogen oppdager Per Ivar og svigerfaren hverandre mens de begge smugkikker på to nakne badenymfer.

Première diffusion : 10 avril 2016

Bryggevakt & båtmekking

S3 E9 Bryggevakt & båtmekking

Det har blitt stjålet flere fritidsbåter de siste ukene, og Per Ivar melder seg frivillig som bryggevakt. Oddvar blir sjalu da Terje heller spør humorsprederen Johnny om hjelp til å fikse en påhengsmotor.

Première diffusion : 17 avril 2016

Sykkeltur & hyttebok

S3 E10 Sykkeltur & hyttebok

Terje har dårlig samvittighet for å ha jobbet for mye i ferien og inviterer ungene med på telttur. Per Ivar savner ungkarslivet og får en overraskelse i fanget. Eva finner den savnede hytteboka fra 1978 og oppdager en stor familiehemmelighet.

Première diffusion : 24 avril 2016