Saison 1

10 épisodes

(3 h 20 min)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Saison 4

Saison 5

Saison 6

Saison 7

Saison 8

Saison 9

Saison 10

Saison 11

Saison 12

Épisodes

Modifier ma progression
Dokaos & hemmelig kjæreste

S1 E1 Dokaos & hemmelig kjæreste

Per Ivar og Eva har endelig tatt over hytta etter hennes foreldre, og livet som nybakte hytteeiere kan begynne. Foreldre som har vanskelig for å gi slipp på familiehytta og besværlige naboer byr derimot stadig på tilbakevendende problemer.

Première diffusion : 9 mars 2014

Nakenbading & epleallergi

S1 E2 Nakenbading & epleallergi

Terjes tenåringsdatter har bursdag, og Anki skal introduseres for familien. Hun forstår fort at mamma forguder Terjes ekskone Vigdis, og da legger hun en plan for å imponere sin potensielle svigermor.

Première diffusion : 16 mars 2014

Hyttas mann & ukjent par

S1 E3 Hyttas mann & ukjent par

Per Ivar sliter med å ta rollen som mannen på hytta, fordi svigerfar Oddvar ikke slipper ham til. I tillegg mener hans fem år gamle sønn at det er Oddvar som er "sjefen".

Première diffusion : 23 mars 2014

Kaffeprat & storspising

S1 E4 Kaffeprat & storspising

Per Ivar og Eva skal få besøk av et vennepar som de ikke har sansen for, særlig fordi mannen klarer å vri enhver samtale til å handle om kaffe. Den eneste grunnen til at de holder seg inne med paret er at de får låne fjellhytta deres en uke hver vinter.

Première diffusion : 30 mars 2014

Bryggeplass & tupè

S1 E5 Bryggeplass & tupè

Hyttenaboen Søvik er en mann som alle holder seg unna. Til tross for advarsler fra velformannen og Eva bestemmer Per Ivar seg for å spørre han om å låne den ledige båtplassen innerst på brygga.

Première diffusion : 6 avril 2014

Minigraver & død hund

S1 E6 Minigraver & død hund

Eva og Per Ivar føler seg invadert av hennes foreldre, som kommer og går som de vil og nekter å slippe til de nye hytteeierne. Da Oddvar får vondt i ryggen og ikke kan gå på dugnaden, benytter Per Ivar anledningen til å vise at han duger.

Première diffusion : 13 avril 2014

Fjernstyrt båt & Crocket

S1 E7 Fjernstyrt båt & Crocket

Det er dagen for familiens årlige crocket-turnering. I all fortrolighet forteller mamma Ingrid at Oddvar har fått sluttpakke på jobben og derfor "trenger en seier".

Première diffusion : 27 avril 2014

Ulovlig dusjing & rosa bermud

S1 E8 Ulovlig dusjing & rosa bermud

Etter å ha funnet ut at kluten han vasker seg med er svigermors "nedeklut" får Per Ivar nok. Han er lei av å se ut som en "sirkusarbeider" og går i gang med å lage en provisorisk utedusj.

Première diffusion : 4 mai 2014

Kontrakt & sjøbodromantikk

S1 E9 Kontrakt & sjøbodromantikk

Det er tid for den tradisjonelle Olsokfesten, og Evas foreldre nærmest presser Eva og Per Ivar til å bo hos Terje for å få plass til sine gamle, festglade venner.

Première diffusion : 11 mai 2014

Fatboy & Per Ivars mor

S1 E10 Fatboy & Per Ivars mor

Oddvar og Ingrid tar med seg lille Martin hjem, og Per Ivar og Eva har tre dager alene på hytta før sommerferien er over. Men ikke før svigerforeldrene er ute, så dukker nye problemer opp.

Première diffusion : 18 mai 2014