Saison 6

10 épisodes

(3 h 20 min)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Saison 4

Saison 5

Saison 6

Saison 7

Saison 8

Saison 9

Saison 10

Saison 11

Saison 12

Épisodes

Modifier ma progression
Friends with Children

S6 E1 Friends with Children

Som vordende foreldre innser Ine og Thomas at de trenger venner med barn. De møter det tilsynelatende perfekte paret. Eneste problemet er at de nye vennene viser seg å ha en litt uvanlig hobby.

Première diffusion : 14 février 2016

Ine's Fight

S6 E2 Ine's Fight

Ine får endelig drømmerollen i teaterstykket «Min kamp» med Frank Kjosås som motspiller. Gleden blir kortvarig, da Frank viser seg å slett ikke være noen drømmekollega.

Première diffusion : 21 février 2016

The Chaos Pilot

S6 E3 The Chaos Pilot

Thomas er bekymret for effektiviteten og arbeidsmiljøet på kontoret, og hyrer inn en profesjonell kaospilot i håp om at han kan gjenvinne respekten som Thomas har tapt ovenfor sine ansatte.

Première diffusion : 28 février 2016

The Summer House

S6 E4 The Summer House

Ine oppdager at kusinen hennes smisker med bestemoren deres for å arve sommerhuset. Sammen med Thomas presser hun seg med når kusinen tar med bestemor ut til sommerhuset for å bade. Kampen om arven har startet.

Première diffusion : 6 mars 2016

Bull in a China Shop

S6 E5 Bull in a China Shop

Når Ine oppdager at hun mangler et par ukers jobb for å ha rett på foreldrepenger, foreslår Thomas at hun jobber inn disse ukene på hans kontor. Thomas ansetter henne, men da han oppdager at den nye tekstforfatteren de skal jobbe med er en tidligere flørt, blir det klabb og babb.

Première diffusion : 13 mars 2016

The Grand Tour

S6 E6 The Grand Tour

Eivind og TVNorge er på utkikk etter en ny fresh programleder. Thomas påstår han har god kontakt med Leo Ajkic, og tar selvsikkert på seg oppgaven om å hente Leo til kanalen. Det går tilsynelatende fint helt til Leos far får et illebefinnende og Thomas urettmessig tar på seg æren for å ha reddet livet hans.

Première diffusion : 20 mars 2016

The Man with the Bald Spot

S6 E7 The Man with the Bald Spot

Thomas blir spurt om å lede TV-aksjonen til inntekt for Unicef. Men da han oppdager at han er i ferd med å få måne, blir han usikker. Thomas blir redd for at TV-bildene kommer til å avsløre det spirende hårtapet.

Première diffusion : 3 avril 2016

Billie the Kid

S6 E8 Billie the Kid

Ine og Thomas vil kalle barnet sitt for Billie, men får sjokk når de oppdager at Andrea Bræin Hovig har tenkt å kalle sitt barn for det samme. De er sikre på at Andrea har stjålet ideen fra dem og bestemmer seg for å konfrontere henne direkte med dette.

Première diffusion : 10 avril 2016

The Lobster Week

S6 E9 The Lobster Week

Det går opp for Thomas at Ine forventer seg en skikkelig fødselsgave. Og da en av Jons kompiser tipser Thomas om en strøken veteran-Porsche i Sverige, er saken klar. Men det går ikke helt som ventet da det viser seg at Jons kompis har en egen agenda underveis.

Première diffusion : 17 avril 2016

The Birth

S6 E10 The Birth

Ines fødsel er nært forestående og Thomas begynner å få kalde føtter fordi han blir fortalt at mannen bør være tilstede under fødelsen. Han gjør alt han kan for å slippe å være med og bestemmer seg for å leie inn en profesjonell jordmor som kan ta hans rolle.

Première diffusion : 24 avril 2016