Saison 1

10 épisodes

(7 h 30 min)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Épisodes

Modifier ma progression
Episode 1

S1 E1 Episode 1

Bálint, a csapodár ingatlanügynök lebukik, ezért felesége, Zsófi kirúgja otthonról. Bálint egy felújítás alatt álló házba költözik. Meglepetésére ott találja Jocit is, az ezermestert, aki hisztérikus barátnője elől menekül. Dávid mindent elkövet, hogy unatkozó felesége, Tamara kedvére tegyen, de a házassági évfordulójuk durva veszekedésbe torkollik. Ő is kopog a kanlak ajtaján, hogy barátjától, Bálinttól menedéket kérjen.

Première diffusion : 19 novembre 2015

Episode 2

S1 E2 Episode 2

Bálint wellness napra megy Dáviddal és Jocival. Miközben Bálint felszed valakit, Dávid és Joci berúgással enyhítik a kapcsolataik vége fölött érzett bánatukat. Bálint megpróbálja elvesztett jegygyűrűjét visszaszerezni, Dávid kijózanodva fia iskolájába megy, ahol Tamara bejelenti, válni akar. Szonja azt hiszi, Joci csalja, ezért öngyilkosságot kísérel meg.

Première diffusion : 19 novembre 2015

Episode 3

S1 E3 Episode 3

Joci Szonja autóbalesete után rájön, hogy az nem véletlen volt. Szonja hazaszökik a kórházból. Zsófi lemondja Bálint születésnapi buliját. Bálint bánatában ráhajt a fényképésznőre, aki Jocival dolgozna. Bálint rábeszéli Jocit a fotózásra, de nem árulja el, hogy címlapra kerül. Dávid infarktust kap, Tamara menti meg. A kórházban Dávid megismeri Szatmári doktornőt, aki nagyon jó hatással van rá.

Première diffusion : 26 novembre 2015

Episode 4

S1 E4 Episode 4

Dávid idegen nő mellett ébred, a fiúk segítenek felidézni az előző éjszakát. Joci és Szonja összevesznek azon, kinél legyen Csülök malac, a kis házi kedvenc. Bálint arra gyanakszik, hogy Zsófi egy férfival utazik Prágába. Bálintot meglátogatja apósa és pár hetet ad neki, hogy eladja a villát. Tamara és Zsófi nem engedik a gyerekeket a kanlakba, amíg nincs kitakarítva, ezért a férfiak felfogadják Joci anyját, Hilda nénit takarítónőnek. Hilda azonnal munkába állítja a pasikat.

Première diffusion : 3 décembre 2015

Episode 5

S1 E5 Episode 5

A fiúk sokkot kapnak, hogy Joci csak Szonjával feküdt le eddig. Dávid meg akarja hódítani Szatmári doktornőt, még lovagolni is elmegy a doktornő kedvenc klubjába. Bálint apósa követeli a kanlakba fektetett pénzét. Bálint megkéri Zsófit, hogy beszéljen az apjával, de hiába. Dávid letiltja felesége bankkártyáit. Tamara dühöng, pedig Dávid hajlandó párterápiára járni. Joci találkozik egy csinos lánnyal, telefonszámot cserélnek. Szonja beismeri, hogy problémái vannak. Bálint rájön, hogy nem olyan jó az ágyban, mint hitte. Hilda néni mindenkit megőrjít a folyamatos jelenlétével.

Première diffusion : 10 décembre 2015

Episode 6

S1 E6 Episode 6

Bálint segít Zsófinak eltüntetni a szomszéd házinyúl tetemét. A gyanú szerint az állatot a kutyájuk ölte meg. Bálint végre úgy érzi, halad valamerre Zsófival. Hamar csalódnia kell, Zsófi Emillel, a zongoratanárral jár. Bálintot marja a féltékenység, kifigyeli őket. Dávid egyre jobban érzi magát a bőrében, de hajlandó Tamarával párterápiára járni. Kiderül, hogy Tamarát valójában a pénz érdekli. Joci lefekszik a lánnyal, akivel számot cserélt. A fiúk próbálnak rájönni, mi lehet Joci trükkje az ágyban.

Première diffusion : 17 décembre 2015

Episode 7

S1 E7 Episode 7

Szonja közli, hogy terhes és hogy Joci az apa. Joci ezt elfogadja, de nem akar vele összeköltözni. Szonja megfenyegeti, hogy akkor elveteti a babát. Bálint találkozik Emillel, Zsófi pasijával. Bevallja Zsófinak, hogy Emil egyáltalán nem rossz ember. Dávid és Tamara randiznak, ami szenvedélyes szexszel zárul, Dávid mégis faképnél hagyja Tamarát. Hilda megpróbálja rábeszélni Szonját, hogy hagyja el az országot. Szonja a stressz hatására elvetél. Bálint nekimegy valaminek a kocsijával, de nem nézi meg, mi volt az.

Première diffusion : 7 janvier 2016

Episode 8

S1 E8 Episode 8

Tamara Dávid vagyonának felét követeli, a házastársi szerződés alapján. Dávid felhívja Jocit, hogy nézze meg a szerződést, de Joci bepánikol. Rájönnek, hogy Joci nehezen tud olvasni. Zsófi elmeséli Bálintnak, hogy Emil kórházba került, mert elütötték. Ez erkölcsi dilemma elé állítja a férfit: elmondja, vagy tagadja-e az esetet. Joci összejön egy kishitű, félénk lánnyal. Bálint apósa potenciális vevőkkel érkezik a villába.

Première diffusion : 14 janvier 2016

Episode 9

S1 E9 Episode 9

A férfiak terve, hogy elijesszék a kanlak potenciális vásárlóit, becsődöl. Tamara ki akarja semmizni Dávidot. Dávid összeveszik az ügyvédjével és lecseréli, de később rájön, hogy ez hiba volt. Noémi ráhajt Jocira, Szonja mindent megtesz, hogy eltávolítsa a lányt a kanlakból. Dávid nehezen, de tudomásul veszi, hogy a doktornő csak a pácienseként tekint rá. Joci és Szonja együtt vacsoráznak, de a lány továbbra sem boldog. Bálint véletlenül összefut régi szerelmével, Leonórával. A találkozást szeretkezéssel ünneplik meg. Bálint bevallja a fiúknak, hogy a kanlakot megvették.

Première diffusion : 21 janvier 2016

Episode 10

S1 E10 Episode 10

Bálint szállodába viszi Leonórát, Zsófi véletlenül rajtakapja őket. Meglepő módon mindannyian higgadtan kezelik a kínos szituációt. Szonja mindent megtesz, hogy felhívja Joci figyelmét magára, áthívja bojlert szerelni. Zsófi kérésére Bálint szakít Leonórával, a gyerekek iskolájában róluk pletykálnak. Dávidnak sikerül rávennie a doktornőt egy randira, pompás vacsorát főz, de az első csókot elrontja. Joci és Szonja újra összemelegednek. A meghitt együttlétet Szonja meglepetéssel szakítja meg.

Première diffusion : 28 janvier 2016