Saison 5

9 épisodes

(4 h 30 min)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Saison 4

Saison 5

Saison 6

Saison 7

Saison 8

Saison 9

Saison 10

Saison 11

Saison 12

Épisodes

Modifier ma progression
Goede voornemens

S5 E1 Goede voornemens

Het seizoen wordt geopend met het relatieverloop tussen Rafael en Sylvie van der Vaart. Er wordt een rondje voorstellen gedaan met welke BN-ers in de kantine voorkomen en zij vertellen hun goede voornemers. Verder de geboorte van Samantha de Jong (Barbie), Dokter Tinus wordt behandeld door Dokter Deen met een tintje van SBS 6 en een videoclip van Robbie Williams met Candy. Ook Lucas en Janine van Goede tijden, slechte tijden spelen een scène mee. Bram Moskowicz en Eva Jinek sluiten de aflevering af met een lied.

Première diffusion : 12 janvier 2013

Het moet spannender

S5 E2 Het moet spannender

We zien hoe diverse tv-programma's spannender gemaakt worden, om zo de kijker vast te houden. Zo zien we o.a. hoe RTL Boulevard verandert in 'RTL Graveyard', gepresenteerd vanaf een kerkhof. De aflevering wordt aan elkaar gepraat door Pepijn Bierenbroodspot, die bekend staat om zijn sensatiebeluste programma's.

Première diffusion : 19 janvier 2013

Bizarre ambities

S5 E3 Bizarre ambities

Wat zijn de bizarre ambities van de stamgasten van De TV Kantine? Zo zien we o.a. Ali B in zijn eigen tekenfilm 'Ali de Bij' (een persiflage op Maja de Bij) en hoe alle stamgasten meedoen aan het Eurovisiesongfestival met een hertaling op het nummer Euphoria. De aflevering wordt aan elkaar gepraat door Hans Kraay jr., in de stijl van Lachen om Home Video's. Gastrollen: Catherine Keyl.

Première diffusion : 26 janvier 2013

TV Saloon

S5 E4 TV Saloon

De TV Kantine is voor deze aflevering omgetoverd tot The TV Saloon en staat helemaal in het teken van Country & Western. Grant & Forsyth hebben plaats genomen op de plek van Trijntje & Marco. Verder zien we Doutzen Kroes, Erica Terpstra komt terecht in Indiana Jones en René van der Gijp en Jan Boskamp delen een tentje in Brokeback Mountain.

Première diffusion : 2 février 2013

Het is carnaval

S5 E5 Het is carnaval

Het is bijna carnaval en De TV Kantine staat helemaal in het teken van het jaarlijkse verkleedpartij spektakel. In de TV Kantine zingen alle stamgasten een carnavalsmedley, zien we hoe Maarten van Rossum carnaval viert en gaat Maik de Boer op pad om de carnaval outfits te beoordelen.

Première diffusion : 9 février 2013

Er was eens...

S5 E6 Er was eens...

In deze uitzending van ‘De TV Kantine staan sprookjes centraal. Bekende Nederlanders transformeren tot de klassieke sprookjesfiguren. Zo zien we o.a. Peter R. de Vries als Peter R. Pan, waarbij Nance Coolen transformeert tot Tinkerbell. Trijntje Oosterhuis vraagt zich als de boze koningin uit Sneeuwwitje af wie het beste jurylid van het land is en Beau van Doornroosje probeert zijn kijkers weer wakker te krijgen.

Première diffusion : 16 février 2013

The Love Boat

S5 E7 The Love Boat

In deze special staat De TV Kantine de gehele aflevering in het teken van The Love Boat, of voor deze ene keer 'De Scheid Boot'. De gasten op dit cruiseschip zijn Kim Holland, Ad Visser, Erica Terpstra, Rafael en Sylvie van der Vaart, David en Desiree uit Divorce, Michael en zijn schoonmoeder Cora, René en Natasja Froger. Deze alom bekende tv serie sloep vaart uit met alle bekende crewleden uit deze serie.

Première diffusion : 23 février 2013

Making-of

S5 E8 Making-of

De hoogtepunten, bloopers en de making-of van het vijfde seizoen van De TV Kantine.

Première diffusion : 2 mars 2013

Hoogtepunten

S5 E9 Hoogtepunten

De leukste fragmenten van het vijfde seizoen van De TV Kantine.

Première diffusion : 9 mars 2013