Saison 2

9 épisodes

(4 h 30 min)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Saison 4

Saison 5

Saison 6

Saison 7

Saison 8

Saison 9

Saison 10

Saison 11

Saison 12

Épisodes

Modifier ma progression
Strikt Privé

S2 E1 Strikt Privé

In de TV Kantine is een tape opgedoken met beelden van een Bekende Nederlander in zijn privé-omgeving. De tape is in handen gekomen van Evert Santegoeds. Elke aanwezige BN'er hoopt dat het niet om hem of haar gaat en er wordt druk gespeculeerd wie er wel op de band staat. BN'ers als Eric van Tijn en Tatjana Simic denken dat de tape over hun zal gaan.

Première diffusion : 9 avril 2010

Er Moet Meer Gelachen Worden!

S2 E2 Er Moet Meer Gelachen Worden!

John de Mol vindt dat er in elk programma meer humor moet komen. Zo wil hij NOVA opleuken met Bassie & Adriaan en komt 'Allo 'Allo weer terug op de buis.

Première diffusion : 16 avril 2010

Ik hou van Paling

S2 E3 Ik hou van Paling

Veel programma's scoren slecht en John de Mol vindt daarom dat alle programma's een Volendams tintje moeten hebben. Zo komt er een nieuw seizoen Gooische Vrouwen, maar de titel wordt veranderd in Volendamse Vrouwen. Er komt een nieuw seizoen Volendams Next Top Model en 'Bij ons in de P.C.' wordt veranderd in: 'Bij ons in Volendam'.

Première diffusion : 23 avril 2010

Alles is Oranje

S2 E4 Alles is Oranje

In de wandelgangen wordt gefluisterd dat de Koninklijke familie naar het welbekende toevluchtsoord voor BN'ers komt. Iedereen vraagt zich af in welk programma de Oranjes die dag zullen opduiken. Komen ze echt of berust alles op een groot misverstand?

Première diffusion : 30 avril 2010

De Grote TV Enquête

S2 E5 De Grote TV Enquête

De TV Kantine is in rep en roer omdat John de Mol een enquête heeft gehouden onder de kijkers. Wie is er geliefd bij de kijkers thuis en wie niet? Het staat allemaal te lezen in ‘De Grote TV Enquête’. De tv-tycoon heeft het document laten rondslingeren in ‘De TV Kantine’. Is dit per ongeluk of is er opzet in het spel? Zo wordt bijvoorbeeld ook de Britse serie Schone Schijn nagedaan.

Première diffusion : 7 mai 2010

Shalali Shalala

S2 E6 Shalali Shalala

In De TV Kantine wordt beweerd dat er chaos is rond het Songfestival. Er is iets mis met Sieneke. Maar wat...? En wie moet haar vervangen in Oslo? Onder andere Columbo, Murder, She Wrote en The Nanny komen voorbij in deze aflevering.

Première diffusion : 14 mai 2010

Aanvalluh!!!

S2 E7 Aanvalluh!!!

John de Mol wil dat er programma’s verzonnen worden die wél gaan scoren tegenover al het voetbalgeweld. Welke programma’s kunnen de kijkers nog boeien nu heel Nederland in de ban is van Oranje? Onder andere Look of Love (met Eric van Tijn), The Golden Girls en Absolutely Fabulous worden nagedaan.

Première diffusion : 21 mai 2010

De hoogtepunten

S2 E8 De hoogtepunten

De leukste momenten uit Seizoen 2 van De TV Kantine.

Première diffusion : 28 mai 2010

Achter de schermen

S2 E9 Achter de schermen

We nemen in deze aflevering een kijkje achter de schermen bij De TV Kantine!

Première diffusion : 29 mai 2010